Bacau: 6 soferi s-au ales cu dosare penal dupa ce au fost prinsi bauti la volan


La data de 07 mai a.c., polițiștii din cadrul Compartimentului de Ordine Publică Bacău au depistat pe raza comunei Nicolae Bălcescu, un autoturism condus de un bărbat de 62 de ani.

Având în vedere faptul că acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul alcootest, rezultând o alcoolemie de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat.
          Conducătorul auto a fost condus la spital unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.


La aceeași dată, un echipaj de poliție rutieră din Moineşti au depistat în flagrant delict, raza comunei Bereşti-Tazlău, un bărbat de 40 de ani, din comuna Berzunţi, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o concentraţie de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la spital unde i s-au prelevat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.


            Polițiștii Biroului Rutier Bacău au depistat în trafic, un bărbat de 54 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism având o îmbibaţie alcoolică de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat.

           Bărbatul a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

           Polițiștii au întocmit dosar penal în care se efectuează cercetari sub aspectul săvârşirii infracţiunii de de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influența alcoolului.


La data de 08 mai a.c., în timpul exercitării atribuţiunilor de serviciu, o patrulă de poliție din cadrul Secţiei 2 Poliţie Bacău au oprit în trafic, pe strada 9 Mai din localitate, un autoturism condus de un bărbat de 52 de ani care avea o alcoolemie de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 Conducătorul auto a fost condus la spital unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Bărbatul este cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.


La aceeași dată, polițiștii Biroului Rutier Bacău au depistat în flagrant delict, un bărbat de 43 de ani, din comuna Gioseni, care a condus un autoturism pe strada Calea Bârladului din municipiul Bacău, iar în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul auto a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Bărbatului i-a fost reținut permisul de conducere și i s-a întocmit dosar penal, efectuându-se cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa alcoolului.


          Un echipaj de poliție din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Răcăciuni au depistat în trafic, pe raza comunei Sascut, un autoturism condus de un bărbat de 48 de ani, din comuna Urecheşti.

          Întrucât conducătorul autoturismului emana halenă alcoolică, a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat.

          Ulterior, a fost condus la spital unde i s-au recoltat mostre de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

            S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.