Bacalaureat – cel mai nou film semnat de Cristian Mungiu, ajunge și la Bacău

0
După premiera mondială de la Cannes, Bacalaureat – cel mai nou film semnat de Cristian Mungiu, ajunge și la Bacău

Bacalaureat, cel mai nou film semnat de Cristian Mungiu, laureat cu Premiul pentru Regie la Festivalul de Film de la Cannes, acordat ex-aequo regizorului român și regizorului francez Olivier Assayas pentru filmul Personal Shopper, poate fi văzut acum și la Bacău la Teatrul Municipal Bacovia.

În Bacău, Bacalaureat va putea fi vizionat pe data de 1 iulie, de la ora 18.00 și o a doua proiecție de la ora 21.00, ambele în prezența lui Cristian Mungiu.
bacalaureat_film
Preturi Bilete: 10 lei
Biletele se găsesc la Agenția de Bilete a Teatrului Municipal Bacovia. Pentru rezervări sunați la numerele de mai jos:
· 0753090589 – Laura Bãlãbãnescu
· 0753090590 – Nicolae Hamza

Filmul a fost inclus și pe lista realizată de publicația americană The Hollywood Reporter sub titlul: 21 de filme de festival de care se va vorbi anul acesta la Hollywood. Cunoscut în perioada de pregătire sub numele de Fotografii de familie, filmul Bacalaureat, spune povestea unui doctor dintr-un mic oraș de provincie care trebuie să decidă care e cea mai bună cale de urmat pentru copilul lui în contextul societății românești de astăzi.
Filmul îi are în rolurile principale pe Adrian Titieni și pe Maria Drăguș. Adrian Titieni a interpretat peste 50 de roluri în filme românești, debutând în 1986 în filmul Pas în doi, regizat de Dan Pița. Maria Drăguș, actrița germană de origine română, a debutat în Panglica albă, filmul lui Michael Haneke recompensat cu Palme d’Or în 2009.

Comentarii

Lasa un comentariu:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.