Aventura. Adrenalina. Recreere. Inchiriaza-ti un ATV, la cateva minute de Municipiul Bacau


Daca esti amator de #adrenalina sau pur si simplu iti place #natura, e timpul sa inchiriezi un ATV si sa te bucuri de traseele din judetul Bacau. Nimic nu egaleaza o plimbare cu un ATV puternic, printr-un cadru natural, avand un peisaj de poveste la orizont. Siguranta si puterea unui ATV 4×4, senzatia de libertate si natura te vor face sa nu regreti nici un minut din experienta.

Cum poti face toate astea?

La 25 km de Municipiul Bacau, in satul Iaz ( comuna Strugari – langa Hanu` lui Matei ) va asteapta un centru de inchiriere ATV-uri. 6 ATV-uri marca Segway sunt pregatite sa va duca intr-o experienta de neuitat.

Daca nu ati mai mers niciodata cu un ATV, veti afla ca se conduce extrem de usor. Centru de inchiriere va pune la dispozitie casti de protectie, incluse in pret. Daca esti un cunoscator in domeniu, cu siguranta ATV-urile noastre nu te vor dezamagi. Acestea sunt dotate cu motoare de 600cm si au 44 cai putere.

Unde ne gasiti – LINK harta

ATV-urile se pot inchiria pentru 150 lei pe ora, sunand la numarul de telefon 0742240550.

Va asteptam sa iesiti din zona de confort, pentru a va aventura intr-o cursa pe toate tipurile de teren, unde va veti distra, veti admira peisaje de poveste si va veti incarca cu adrenalina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.