Avarii la reteaua de apa pe doua strazi din Municipiul Bacau

Compania de APA Bacau a anuntat ca va efectua vineri, 6 decembrie, lucrari de reparatii pe strazile Aleea Electricienilor si Cornisa. Din aceasta cauza, locuitorii din zona nu vor avea apa mai multe ore :

   

„In data de 06.12.2019, incepand cu ora 9.00, din cauza unei defectiuni, se vor efectua lucrari de interventie la reteaua de distributie apa situata pe str. Aleea Electricienilor, din Municipiul Bacau. Durata estimata a interventiei este de 4 ore. In acest interval, in functie de necesitatile tehnice, este posibila si sistarea serviciului de furnizare al apei pentru abonatii cu bransamentele situate pe strazile Bicaz, Aleea Electricienilor, Aleea Proiectantului, Metalurgiei, Chimiei, Agudului si Calea Republicii.

In data de 06.12.2019, incepand cu ora 9.00, din cauza unei defectiuni, se vor efectua lucrari de interventie la reteaua de distributie apa situata pe str. Cornisa, nr. 10, din Municipiul Bacau. Durata estimata a interventiei este de 8 ore. In acest interval, in functie de necesitatile tehnice, este posibila si sistarea serviciului de furnizare al apei pentru abonatii cu bransamentele situate in cartierele Cornisa I si Cornisa II.” a anuntat CRAB

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here