Avarie pe conducta de aductiune. Onestiul va avea apa cu program


SC CRAB SA (Compania Regională de Apă Bacău) va sista furnizarea apei mâine – 12 iulie 2022, începând cu ora 08.30, pentru remedierea unei avarii depistate pe conducta de aducțiune apă potabilă Dărmănești – Târgu Ocna – Onești. Timpul estimat pentru realizarea intervenției, dar și pentru golirea și umplerea instalației, este de aproximativ 24 de ore, în condițiile în care nu apar elemente neprevăzute.

„Prin urmare, în perioada derulării lucrărilor, RAJA SA este nevoită să restricționeze furnizarea apei în municipiul Onești. În funcție de stocurile de apă acumulate la nivelul Complexului de înmagazinare și pompare Cuciur și până la refacerea nivelului optim de apă din rezervoare, alimentarea cu apă se va face după următorul program:

•         Marți – 12 iulie 2022, în intervalul orar 18.00 – 20.00;

•         Miercuri – 13 iulie 2022, în intervalul orar 06.00 – 08.00; 18.00-20.00

Imediat ce se va finaliza remedierea avariei și se va relua pomparea apei pe conducta de aducțiune de către SC CRAB SA, compania noastră va efectua toate manevrele de vane utile, în vederea reluării furnizării apei potabile în regim permanent și la parametrii optimi către toți consumatorii din municipiul Onești.

RAJA SA recomandă utilizatorilor consumul cu moderație al apei în acest interval de timp și asigurarea unor rezerve de apă care să asigure necesitățile pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.” a anuntat RAJA

Comunicat de presa RAJA

Comenteaza prin Facebook
Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti Bacau.NET si pe Google News

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.