Avarie pe aductiunea de apa Darmanesti-Onesti. Onestiul si alte 3 localitati raman fara apa

În data de 19.02.2021 echipele S.C. CRAB S.A. au constatat o defecţiune la conducta de aducţiune apă potabilă Dărmăneşti – Târgu Ocna – Oneşti (Ramura Sud) în zona satului Tuta, com. Târgu Trotuş.

„Pentru a oferi timp consumatorilor noştri să ia măsuri de stocare a acelor cantități de apă care să le acopere necesitățile pe perioada efectuării lucrărilor de reparaţii, întreruperea alimentării cu apă a aducţiunii se va face în data de 23.02.2021, începând cu ora 07:00.

În funcţie de situaţia gasită în teren durata estimată până la reluarea furnizării apei la parametrii normali de debit şi presiune, este de maxim 24 ore, respectiv:

1. Durata intervenţiei pentru remedierea defecţiunii o estimăm până la maxim 12 ore, în funcţie de complexitatea reparaţiei.

2. Timpul estimativ de încărcare (umplere) a aducţiunii este 12 ore.

De această oprire vor fi afectaţi consumatorii: RAJA S.A. – pentru Municipiul Onești, comuna Caşin, comuna Târgu Trotuş (Targu Trotus, Viisoara, Tuta), Chimcomplex Borzești, comuna Pârgăreşti și SNAP Târgu Ocna.

Furnizarea apei potabile pentru consumatorii orasului Targu Ocna nu va fi afectata de lucrarile de reparatie.” a transmis Compania de Apa Bacau

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here