Avaria a fost remediata. Duminica vine apa la robinete in Municipiul Bacau

3

Compania de Apa Bacau a anuntat ca a finalizat reparatia la conducta de aductiune. Duminica, toti bacauanii vor avea apa in Mun. Bacau :


“În jurul orei 16:30 au fost finalizate lucrările de remediere a avariei aparute pe conducta de transport a apei brute Valea Uzului – Bacău. 

La ora 20:00, apa a ajuns la Stația de Tratare Baraţi şi estimăm ca până cel tarziu mâine după-amiază vom restabili furnizarea apei la parametrii normali de debit și presiune.” a transmis CRAB

Comentarii
Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

3 comentarii

  1. Foarte bine a fost gestionata situația.In str. CORNISA a fost și este apa la debit normal; numai ieri,sâmbătă după amiaza a fost o perioada scurta oprita.Intr o asa problema, când alta data, a fost f. greu acum s-au asigurat necesitățile de apa.Si s a intervenit cu reparația foarte eficient. Eu cred ca s a gândit și lucrat f.optim în situația de acum și se merita bună apreciere.

  2. Ba da. Pe Carpați a fost apa tot timpul Timp de cam o ora a scăzut presiunea, probabil atunci s-a realizat cuplarea la rezerva de apa, dar apoi toată dupaamiaza și seara a fost apa în debit normal. Acum ora 9 este fara probleme.

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.