P: Ava Imobiliare Bacau – Cheia casei tale


Multi dintre noi ajungem la un moment dat, sa fim nevoiti sa ne mutam dintr-un loc in altul. Acest lucru nu se intampla foarte des si de aceea trebuie sa alegem foarte bine cum facem acest lucru si unde ne mutam.

 

Clientul economisestlogoe timp si bani pentru a cauta el singur ofertele, pentru a se informa singur cu privire la dezvoltator, constructor, date tehnice despre constructie,  planuri, preturi, modalitati de plata, dar mai ales disponibilitati de apartamente.
De asemenea un alt avantaj al clientului este faptul ca pe baza cererii si dorintelor sale pentru un apartament, Ava Imobiliare Bacau poate sa ii ofere numai acele oferte compatibile si care difera doar prin mici diferente cum ar fi: pret, suprafata, sistem constructiv, ramanand la discretia clientului alegerea zonei de interes.

Un alt motiv pentru care clientul trebuie sa aleaga Ava Imobliare Bacau este facilitatea comunicarii dintre agentie si clienti. Sunt persoane care lucreaza in strainatate si au un timp limitat pentru a veni in tara si a achizitiona o locuinta. Prin intermediul site-ului www.bacauimobiliare.ro clientii pot face videoconferinte cu un agent Ava Imob, direct din afara tarii. Astfel clientul spune exact detaliile locuintei dorite iar cand ajunge in tara, un agent Ava Imob ii arata apartamentele/casele care se incadreaza in criteriile selectate.

  • Cum ajungem la Ava Imobiliare Bacau ?

Bacau, Pasajul Revolutiei Nr. 3, Etaj 1.
Tel. 0745/95.85.84 sau 0234/51.51.51

Ne gasiti si pe Facebook  unde puteti vedea ultimele noastre oferte ! Lasat un LIKE mai jos :

harta_ava


Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti-ne si pe Google News
Articolul precedentUn nou concurs, alta medalie pentru seniorii de la tir cu arcul
Articolul urmatorJaful anului, in viziunea Stirilor PRO TV: Hotii de la Luceafarul, imbracati in tricouri si bermude in plina iarna

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.