Autoturism de 70.000 euro furat din Germania, depistat in Bacau

0

La data de 24 octombrie a.c., în jurul orei 20.00, polițiștii Serviciului Rutier Bacău au depistat un tânăr, de 24 de ani, în timp ce conducea un autoturism în localitatea Ștefan cel Mare.   

          În urma verificărilor a reieșit faptul că, plăcuțele cu numerele de înmatriculare montate pe autoturism sunt atribuite altui vehicul.

          Totodată, autoturismul condus de cel în cauză figura în baza de date radiat din circulație de către autoritățile din Germania din luna iunie a.c. și sustras din luna septembrie a.c.

          În vederea clarificării situației de fapt, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Bacău au luat măsura indisponibilizării autoturismului până la finalizarea cercetărilor, valoarea acestuia fiind de aproximativ 70.000 de euro, totodată cooperând cu autoritățile germane, pentru stabilirea cu exactitate a tuturor aspectelor semnalate.

          Polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat, cu numere false de înmatriculare și furt.


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.