Autostrada Lugoj – Deva: „Marele zid moldovenesc”, realizat de UMB, a fost dotat cu „tobogane” | FOTO

3

Vineri, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a distribuit imagini de pe tronsonul Autostrăzii Lugoj – Deva (A1), în special din zona Dealul Liliecilor, cunoscută printre pasionații de infrastructură ca „marele zid moldovenesc”. Echipa de la UMB a trebuit să efectueze noi măsuri pentru a curăța șanțurile și a asigura buna desfășurare a lucrărilor.

Imagini de pe A1, sectorul Lugoj – Deva, zona Dealul Liliecilor. Acțiuni de montare a toboganelor pentru evacuarea materialului rezultat în urma decolmatării șanțurilor în zona bermelor”, se arată în postarea CNAIR.

Dealul Liliecilor a fost probabil cel mai filmat şi fotografiat obiectiv de infrastructură cu patru ani în urmă, aici fiind pusă în operă una dintre cele mai spectaculoase lucrări de infrastructură din România. Asocierea Tehnostrade – Spedition UMB a trebuit să aplice o procedură complexă pentru stabilizarea versantului.

Procedura tehnică aplicată în zona Dealul Șoimus reprezintă o premieră în România. Mai mult decât atat, în toată lumea mai sunt executate doar trei lucrari de complexitate asemănătoare”, preciza şi constructorul.

Lotul 4 al Autostrăzii A1 Lugoj – Deva (22 km), construit de asocierea Tehnostrade – Spedition UMB, a fost dat în trafic în august 2019.

Sursa: economica.net

Comentarii
Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

3 comentarii

  1. Hai, pe bune, Umbrărescu, care bagă MILIOANE DE EURO în șpăgi la MT, CNAIR și Guvern, dar și în presă, vrea să ne prostească PE TOȚI cu harneala asta de doi bani?!
    Dealul ăla NU E STABILIZAT DELOC și el trebuie să bage acolo 30 de milioane de euro (executarea garanției sale de vreo 15 milioane de euro nu acoperă paguba) pentru ca lucrarea să reziste, dar, normal că va da niște șpaĝi și banii pentru reparații vor fi DE LA BUGETUL DE STAT, adică de la noi, de la toți fraierii cotizanți…

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.