Autostrada A7 devine „Autostrada Umbrarescu”. Director UMB: „Vom încheia în termen toate lucrările. Avem 5.000 de oameni care lucrează efectiv”

0

Umbrarescu poate incepe lucrarile pe doua dintre cele trei loturi castigate. Autostrada A7 Ploiesti – Pascani este formata din 4 tronsoane : Ploiesti – Buzau, Buzau – Focsani, Focsani – Bacau si Bacau – Pascani.

Umbrarescu a castigat toate cele trei tronsoane – de la Buzau pana la Pascani. Firmele controlate de constructorul bacauan, Dorinel Umbrarescu, au inceput deja lucrarile pe tronsonul Buzau – Focsani, iar in urmatoarea perioada vor demara lucrarile si pe Focsani – Bacau, imediat ce se va da ordinul de incepere.

Tronsonul Bacau – Pascani a fost insa contestat de o firma din Neamt si se asteapta rezultatul. Daca Umbrarescu ramane castigator, acesta va construi peste 250km de autostrada din A7 – de la Buzau pana la Pascani. Cu alte cuvinte, putem spune ca Autostrada A7 devine „Autostrada Umbrarescu„.

Directorul general UMB, domnul Cornel Bunghiuz, a declarat – potrivit economica.net – ca firma se va mobiliza exemplar si va finaliza lucrarile in termen:

Vă asigur că, într-adevăr, o să ne mobilizăm exemplar, aș putea spune militărește, astfel încât să ne încadrăm în termen sau poate chiar mai devreme pentru contractele pe care le avem în derulare. Organizarea o să o facem pas cu pas, în funcție de evoluția contractelor, de evoluția timpului, pentru că deocamdată este iarna, sunt locuri unde plouă, unde ninge. Dar vă asigurăm că ne vom organiza astfel încât toate lucrările să fie încheiate în termen. Resursa umană este de 5.000 de oameni care lucrează efectiv”, a declarat Cornel Bunghiuz, la sediul Ministerului Transporturilor.

Reprezentantul UMB a mai dat joi asigurări că anul acesta va fi dat în trafic și tronsonul 3 al Drumului Expres Craiova – Pitești (DEx12).


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.