Autostrada A13 Bacau – Brasov: CNAIR va semna cu Consitrans contractul pentru studiul de fezabilitate in „urmatoarele zile,maxim saptamani”

1

Contractul cu Consitrans pentru finalizarea studiului de fezabilitate la A13 Bacau – Brasov se va semna in „urmatoarele zile, maxim saptamani” – a declarat Gabriel Budescu, directorul general al CNIR (Compania Națională pentru Investiții Rutiere), noua companie care ar trebui să preia de la CNAIR proiectele de autostradă.

Autostrada A13 Bacău – Brașov – din informațiile mele, urmează a fi semnat contractul (pentru studiul de fezabilitate, n.r.) în următoarele zile săptămâni maxim de către CNAIR. În același timp, garanțiile care au stat la baza contractului se subrogă CNIR. Este încheiat un protocol între câștigători și CNIR. Vom prelua acest proiect încă din faza incipientă, vom derula studiul de fezabilitate de la început. Sunt 164 de kilometri, iar valoare de atribuire va fi în jur la 80 milioane de lei”, declarat Gabriel Budescu la Gândul Live, în primul interviu acordat de la preluarea funcției.

După semnarea contractului, CONSITRANS SRL va avea la dispoziție 81,2 milioane de lei (fără TVA) și maximum 24 de luni pentru completarea acestui studiu de fezabilitate.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.