Autospecială nouă pentru Serviciul Public Județean Salvamont Bacău

0

O autospecială și o remorcă pentru câinii Salvamont, destinate intervenţiilor în situaţii de urgenţă produse în principal în zone foarte greu accesibile, căi de acces înguste și obiective din zona montană au intrat în dotarea Serviciului Public Județean Salvamont Bacău, serviciu aflat în subordinea Consiliului Județean Bacău.

Caracteristicile principale ale autospecialei sunt deplasarea rapidă, deplasare pe terenuri accidentate, transportul personalului propriu, acordarea primului ajutor calificat şi transportul victimelor. Autospeciala corespunde unui regim de exploatare intens, cu accelerări și decelerări frecvente, inclusiv pe căi de rulare cu rampe și pante accentuate.

Autospecialele au fost achizițonate de IGSU în cadrul proiectului „Îmbunătățirea capacității de intervenție la urgențele medicale-Regiunea Centru”, iar proiectul a fost cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operational Regional 2014-2020 și au fost predate fiecărui Serviciu Public Județean Salvamont din România.

„Mulțumim Consiliului Județean Bacău, Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă, IGSU – Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, România și ISU Bacău pentru tot sprijinul acordat!” – Serviciul Public Județean Salvamont Bacău


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.