Autorizatia de construire pentru loturile 2 si 3 din A7 Focsani – Bacau a fost emisa

0

Vineri, Ministerul Transporturilor a emis autorizatia de construire pentru loturile 2 si 3 din Autostrada Focsani – Bacau ( A7 ). Astfel, potrivit economica.net, pe 12 din cele 13 loturi ale A7 sunt autorizate lucrarile. A mai ramas fara autorizatie de construire doar un singur lot din Autostrada A7 Bacau – Pascani ( lotul 3 ).

Prin autorizația de construire pentru ”Autostrada Focșani – Bacău, Lot 2 – km 35+600 – km 74+380”, valoarea lucrărilor autorizate este de 2,8 miliarde de lei fără TVA.

Prin autorizația de construire pentru ”Autostrada Focșani – Bacău, Lot 3 – km 74+380 – km 95+902,35”, valoarea lucrărilor autorizate este de 1,89 de miliarde de lei fără TVA.

Durata de execuție a lucrărilor pentru ambele loturi este de 30 de luni, calculată de la data începerii efective a lucrărilor.

Va reamintim ca Autostrada Autostrada A7 Ploiesti – Pascani este formata din 4 tronsoane, astfel:

-Ploiesti – Buzau ( Lotul 1 Dumbrava – Mizil din tronsonul Ploiești – Buzău este construit de asocierea Pizzarotti – Retter, iar lotul 2 Mizil – Pietroasele de către asocierea româno – bulgară Coni – Trace. Pentru lotul 3 Pietroasele – Buzău, situația este încă incertă.

-cele tri tronsoane Buzau – Focsani, Focsani – Bacau si Bacau – Pascani vor fi executate in totalitate de firmele controlate de Dorinel Umbrarescu

Comentarii
Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.