Auchan face angajări în toată ţara. Vezi ce posturi se caută pentru Bacău

0

Auchan face angajări la Bacău, Baia-Mare, Braşov, Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Craiova, Deva, Galaţi, Oradea, Piteşti, Ploieşti, Satu-Mare, Sibiu, Timişoara, Tîrgu-Mureş.

Auchan angajează 50 de lucrători comerciali în Bacău, Baia-Mare, Braşov, Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Craiova, Deva, Galaţi, Oradea, Piteşti, Ploieşti, Satu-Mare, Sibiu, Timişoara, Tîrgu-Mureş. Angajatorii caută persoane dinamice, comunicative, care au experienţă minimă în domeniul comercial. 7 martie este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru acest post.

Grupul angajează măcelari, brutari, cofetari, bucătari în Bacău, Baia-Mare, Braşov, Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Craiova, Deva, Galaţi, Oradea, Piteşti, Ploieşti,  Satu-Mare, Sibiu, Timişoara. Eşti potrivit pentru unul dintre aceste posturi vacante la Auchan dacă ai absolvit 10 clase şi şcoala profesională de profil sau dacă ai o diplomă de calificare în meseria pentru care aplici.

Candidatul ideal pentru acest post are experienţă în pregătirea pâinii, a diferitelor specialităţi de patiserie, cofetărie, respectiv a produselor din carne. 8 martie este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru acest post.

Citește mai multe AICI

Comentarii

Lasa un comentariu:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.