Au talharit un vanzator de aprozar

0

Doi băcăuani de 29 şi 35 de ani, au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi urmează a fi prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă, după ce au tâlhărit un vânzător de aprozar.

La data de 27.07.2014, polițiștii au fost sesizați de către un bărbat de 58 de ani, vânzător la un aprozar, despre faptul că a fost victima infracțiunii de tâlhărie.
Polițiștii au stabilit în urma cercetărilor efectuate că în aceeași zi doi bărbaţi de 29 şi 30 de ani, din municipiul Bacău, au oprit cu un autoturism inscripţionat “taxi” în faţa unui aprozarului, de unde au cumpărat mai multe legume.
În timp ce unul dintre bărbaţi achita contravaloarea bunurilor achiziţionate, celălalt bărbat a sustras un sac cu ardei şi un pepene, fiind surprins de vânzător când acesta le ascundea în portbagajul autoturismului.
În momentul în care vânzătorul a încercat să recupereze bunurile sustrase, cei doi bărbaţi au devenit violenţi, agresându-l verbal şi fizic pe acesta.
Față de cei doi bărbați s-a luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore şi urmează a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie.

Comentarii

Lasa un comentariu:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.