Au mers la farmacie pentru a-i cumpăra medicamente unei bătrâne singure, de 80 de ani, din Municipiul Bacău

0

Marți, în jurul orei 19.00, o doamnă în vârstă de 80 ani a solicitat sprijinul polițiștilor locali pentru a-i achiziționa medicamentele de care avea mare nevoie.

Condițiile vremii nefavorabile și faptul că este o persoană nedeplasabilă, singură și neajutorată, a determinat-o să apeleze la polițiștii locali, pentru a-i aduce de pe o rețetă medicamente de la farmacie.

Un echipaj din cadrul Serviciului Ordine Publică și Evidența Persoanei s-a deplasat la farmacie, a cumpărat medicamentele prescrise de care avea mare nevoie și le-a înmânat persoanei în cauză, la domiciliul său din str. Războieni, fără a-i solicita contravaloarea lor.

„În această perioadă persoanele în vârstă au nevoie de sprijin, mai ales dacă au și anumite probleme de sănătate, de aceea vă îndemnăm să aveți bunăvoință și dacă aveți vecini în vârstă să le fiți sprijin! Vă transmitem și faptul că suntem deschiși la astfel de solicitări și că putem veni în ajutorul cetățenilor din municipiul Bacău aflați în situații similare!” – Poliția Locală Bacău


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.