Au inceput lucrarile la pistele de biciclete din Parcul Cancicov. Vezi cum va arata pasajul suprateran din parc pana in zona Cascada

3

Primaria Municipiului Bacau a anuntat inceperea lucrarilor la pistele de bicicleta din parcul Cancicov. Acestea fac parte din proiectul „Coridor pentru deplasări nemotorizate Parcul Cancicov – Stadion – Bazin de Înot – Universitatea „Vasile Alecsandri“ (Traseul tineretului şi sportului)”.

Primele acțiuni se desfășoară deja în Parcul Cancicov. Se execută săpături în zona Complexului Muzeal de Științele Naturii, de la intersecția cu Str. Măgura Cașin, până la ieșirea spre giratoriul de la Penny. Vor urma mai multe piste care vor traversa parcul. Acesta este unul dintre motivele pentru care modernizările Parcului Cancicov au fost amânate, pentru a finaliza mai întâi infrastructura prevăzută în acest proiect amplu.” a transmis Primaria

De asemenea, constructorul va incepe amenajarea pasajului suprateran care va traversa strada Marasesti – din parcul Cancicov pana in zona Cascada:

Cunoscut ca „Traseul tineretului și sportului”, proiectul va avea în componență și un pasaj suprateran destinat exclusiv deplasărilor nemotorizate, peste Calea Mărășești, între Parcul Cancicov și str. Th. Aman. Coborârea de pe pasaj, în zona scărilor Cascada (care vor fi și ele modernizate), se va realiza printr-un picior de susținere prevăzut cu lifturi interioare și o rampă exterioară.” au mai precizat autoritatile


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

3 comentarii

  1. Față de alte orașe din Moldova e bine pentru început! E important ca toate pistele să fie pe cât posibil, asfaltate, colorate și despărțite de șosea prin borduri sau altceva de felul acesta.
    Pe strada Mărăști, ar fi bine să se facă și pe trotuar o bandă asfaltată în prelungirea benzilor duble, pentru ca biciclistii să trebuiască să meargă șerpuit, traversând zeci de treceri de pietoni. Chiar este loc destul de o bandă prin fața Prefecturii si a Primăriei și alta peste drum de Luceafărul.
    Lumea va aprecia mult acest lucru.

  2. Atât a m-ai rămas de stricat,că în rest tot orașul la făcut varză,ca după război,dar de transportul public nu pomenește nimic domnul primar, că avem cele mai rablagite autobuze din țară,de pe timpul primarului Sechelariu,plus că trebuie să așteptăm câte 30-45 minute să vină un autobuz,dar asta nu vede domnul primar?????

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.