Au început lucrările de reabilitare și extindere a Așezământului Spitalicesc „Precista” din Roman. IPS Ioachim a oficiat slujba de binecuvântare

0

De luni au început lucrările de reabilitare și extindere a Așezământului Spitalicesc „Precista”, municipiul Roman, județul Neamț.

Evenimentul a debutat cu o slujbă de binecuvântare oficiată de Înaltpreasfințitul Părinte Ioachim, la care au participat 50 de membri ai echipei de lucru și reprezentanții firmelor asociate din cadrul acestui proiect.

Lucrările vor fi executate sub coordonarea firmei Katar Conneg S.R.L., lider de asociere, prin Compania Națională de Investiții-C.N.I, S.A., în calitate de investitor, și Arhiepiscopia Romanului și Bacăului, în calitate de beneficiar de exploatare, pe durata a trei ani.

„Astăzi este o zi istorică atât pentru eparhie, cât și pentru clădirea acesta care de atâta vreme așteaptă să fie reabilitată. Este ziua în care își scrie noul început și sperăm, cu ajutorul lui Dumnezeu, să putem finaliza în termen lucrările care urmează a fi executate pentru reabilitarea acestui imobil, iar funcțiunea pe care o va avea este cea de spital, așa cum a fost încă de la început. Sperăm să fie binecuvântarea Domnului, revărsându-se cu plinătate peste toți cei care vor lucra aici și peste cei care vor coordona lucrările la această investiție, dar și peste toți cei care au oarecum implicare în bunul mers al acestor lucrări. Dumnezeu să ne ajute, să ne binecuvânteze și cu ajutorul Său să pornim la un nou drum pentru ca lucrurile să se finalizeze așa cum ne dorim cu toții, și să dăm în folosință această clădire, cu totul funcțională, necesară activităților spitalicești”. – a declarat Înaltpreasfințitul Părinte Ioachim

Comentarii

Lasa un comentariu:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.