Au inceput lucrarile de modernizare a Insulei de Agrement. Acestea vor fi realizate de SSPM

0

Luni, 8 aprilie, S.C. Societatea de Servicii Publice Municipale Bacău S.A. a început lucrările, în baza contractului semnat cu Primăria Municipiului Bacău, pentru finalizarea restului de executat la modernizarea Insulei de Agrement din Bacău.

În prima etapă a lucrărilor va fi realizată parcarea cu pavele, la intrarea pe insulă, cu o suprafață de 468 de metri pătrați și va fi finalizată reabilitarea rețelelor tehnico-edilitare (apă, canalizare, electricitate).

În cea de-a doua etapă se vor finaliza obiectivele de investiții: Kidsland, Aqualand, Aquapark, perete escaladă, loc de popas şi recreere, seră, bibliotecă cu ceainărie, teatru în aer liber de 160 de locuri, ponton și depozit pentru bărci, alei pietonale şi piste pentru biciclişti, pasarelă pietonală, pod ș.a.m.d.

In paralel cu modernizarea Insulei de Agrement se face si decolmatarea lacului din jur. Lucrarile sunt executate de o firma din judetul Neamt si ar trebui sa dureze circa 2-3 luni. Senatorul Dragos Benea a declarat ca in septembrie Insula de Agrement va fi finalizata.

Comentarii

Lasa un comentariu:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.