Au inceput lucrarile de consolidare la conducta de la Poiana Uzului

UPDATE, ORA 17:20

Lucrarile de consolidare ale conductei de aductiune din zona Barajului Poiana Uzului au fost finalizate in bune conditii astazi, 14.11.2017, la ora 16.15, cu 3 ore mai devreme fata de graficul stabilit.
La ora 17.00 au fost initiate operatiunile de reluare treptata a umplerii conductelor de aductiune si transport.


UPDATE, ora 13:39 :

Evolutia lucrarii de interventie asupra conductei de aductiune din zona Barajului Poiana Uzului, de astazi 14.11.2017, se desfasoara conform graficului strabilit. Pana la aceasta ora a fost inlocuit compensatorul DN800 mm si s-au consolidat reazemele fixe ale conductei.
La aceasta ore se lucreaza la by-pass-uri.


Marti, 14 noiembrie, ora 07:00, echipele S.C. CRAB S.A. si S.C. HIDROCONSTRUCTIA S.A. au inceput lucrarile de consolidare ale conductei de aductiune din zona Barajului Poiana Uzului. Activitatea se desfasoara conform graficului de lucru convenit.

Compania Regionala de Apa Bacau va demara lucrari de intretinere la conducta de aductiune in zona Barajului Poiana Uzului, care impun restrictionarea apei provenite din aceasta sursa.

Lucrarea va fi executata astazi, 14 noiembrie 2017, incepand cu ora 07.00 si se estimeaza a se incheia in aceeasi zi, cel tarziu la ora 19.00.

La finalizarea lucrarii, pentru a reveni la parametrii normali de furnizare a apei potabile, ca debit si presiune , pentru a nu pune in pericol integritatea conductelor de aductiune, transport si distributie, este necesara reluarea treptata a umplerii acestora. Intervalul de timp necesar pentru umplerea conductelor si revenirea la parametrii initiali este de pana la 60 de ore pentru aductiunea care deserveste municipiul Bacau si pana la 12 ore pentru aductiunile celorlalte localitati.

Apa va reveni la robinetele locuitorilor din Bacau vineri, 17 noiembrie, ora 07:00.

 

 

Lasa un comentariu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here