Au furat un rucsac dintr-un supermarket si incercau sa vanda bunurile in Piata Centrala

0

Miercuri, 15.05.2024, în jurul orelor 12.00, polițiștii locali din cadrul Serviciului Ordine Publică și Evidența Persoanei au observat în Piața Centrală doi tineri cu un comportament suspect, care aveau asupra lor o consolă de jocuri portabilă și pe care încercau să o vândă cu suma de 500 lei.

În urma verificărilor efectuate s-a constat faptul că, cei doi tineri de 14 și 21 ani au sustras un rucsac lăsat în vestiarul de depozitare al bagajelor, al unui supermarket din zona străzii Mioriței. Din rucsac aceștia au luat consola de jocuri pentru a o valorifica, iar restul bunurilor le-au abandonat în preajma supermarketului.

Polițiștii locali au identificat la scurt timp proprietarul bunurilor sustrase, un tânăr în vârstă de 14 ani din comuna Plopana, județul Bacău, care nu și-a asigurat bunurile în zona de depozitare a bagajelor.

Persoanele implicate au fost conduse la sediul Poliției Locale Bacău în vederea întocmirii documentelor procedurale, care au fost predate Secției 2 Poliție Bacău pentru continuarea cercetărilor.

Poliția Locală a Municipiului Bacău recomandă persoanelor fizice și persoanelor juridice să ia măsuri de protecție a bunurilor și valorilor aflate în proprietate, pentru evitarea unor astfel de situații!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.