Au furat lemn din padure si l-au transportat cu o masina care avea numere false. Cei doi barbati au fost retinuti de politistii bacauani

0

Polițiștii din Onești sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Onești au documentat activitatea infracțională a 2 bărbați, bănuiți de comiterea infracțiunilor de tăiere fără drept de arbori din Fondul Forestier Național, punerea în circulație sau conducerea unui vehicul cu numere false și conducerea unui vehicul fără permis.

La data de 08 septembrie a.c., au fost puse în executare 2 mandate de percheziție la domiciliile a doua persoane, în comuna Coțofănești.

Din cercetări a reieșit că, la data de 11 august a.c., doi bărbați, de 20, respectiv 31 de ani, ar fi tăiat fără drept și sustras material lemnos dintr-o pădure aparținând Ocolului Silvic Căiuți. Ulterior, aceștia ar fi transportat lemnele cu o autoutilitară ce avea montate plăcuțe cu numere de înmatriculare false. Totodată, din verificările efectuate în baza de date, polițiștii au constatat faptul că niciunul din cei în cauză nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În urma efectuării perchezițiilor, polițiștii au descoperit și ridicat mai multe bunuri și mijloace materiale de probă.

Faţă de persoanele bănuite de comiterea faptelor s-a dispus reținerea pentru 24 de ore, fiind introduse în Arestul I.P.J. Bacău.

La activităţi au participat și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Bacău.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tăiere fără drept de arbori din Fondul Forestier Național, punerea în circulație sau conducerea unui vehicul pe drumurile publice cu numere de înmatriculare false și conducerea unui vehicul fără permis.

Comentarii
Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.