Au furat 550 metri de cablu de telefonie


          În urma unor activităţi informativ-operative desfășurate de polițiștii Secţiei 4 Poliţie Rurală Podu Turcului, a rezultat că, pe raza judeţului Vaslui şi a comunei Podu Turcului, judeţul Bacău, sunt săvârşite infracţiuni de furt din domeniul privat.

         Astfel, la data de 06 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Podu Turcului, împreună cu luptătorii pentru acțiuni speciale și criminaliști, în colaborare cu I.P.J.Vaslui, au efectuat, simultan, trei percheziţii domiciliare, pe raza judeţului Vaslui şi în comuna Podu Turcului, judeţul Bacău, în urma cărora au fost identificate mijloace materiale de probă şi instrumente folosite la săvârşirea furtului.

          Totodată, au fost puse în executare patru mandate de aducere.

         Ca urmare a administrării probatoriului, au fost reținuți doi tineri, unul de 29 de ani, din județul Vaslui și altul de 28 de ani, din comuna Podu Turcului, bănuiți de comiterea infracțiunii de furt calificat.

         În sarcina acestora s-a reţinut faptul că, în noaptea de 14/15 iunie 2021, cei doi ar fi sustras, prin secţionare, în total 550 de metri liniari cablu telefonic dintr-o reţea de telefonie fixă, prejudiciul creat fiind de peste 11.000 de lei.


Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti-ne si pe Google News
Articolul precedentDoi tineri au furat cardul unor batrani internati in spital si au sustras 55.000 lei
Articolul urmatorRetinut pentru santaj dupa ce a amenintat o femeie ca publica pe internet filme private

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.