Au distrus o terasa si au batut un barbat de 60 de ani. Un tanar a ajuns dupa gratii, iar altul a fost plasat sub control judiciar

0

La data de 28 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Secției 7 Poliție Rurală Brusturoasa, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Moinești au reținut pentru 24 de ore, 2 bărbați de 21 și 30 de ani, bănuiți de comiterea infracțiunilor de loviri sau alte violențe distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice. Cei în cauză au fost introduși în Arestul I.P.J. Bacău.

          Din cercetări a rezultat că, la data de 27 martie a.c., doi bărbați de 21 și 30 de ani, ambii din comuna Ghimeș-Făget, în timp ce se aflau pe terasa unei societăți comerciale din comuna Agăș, ar fi lovit un localnic de 60 de ani, provocând distrugerea unor bunuri, totodată tulburând ordinea și liniștea publică.

          După administrarea probatoriului, polițiștii au dispus reținerea celor în cauză pentru 24 de ore și i-au introdus în Arestul I.P.J. Bacău.

          La data de 29 martie a.c., cei în cauză au fost prezentați în fața instanței de judecată care a dispus arestarea preventivă, pentru 30 de zile, a bărbatului de 30 de ani și măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile pentru tânărul de 21 de ani.

          Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de loviri sau alte violențe, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.