Au batut paznicul si au furat materiale de constructie de pe un santier

0

Inspectoratul de Poliție Județean Bacău a fost sesizat în noaptea de 21/22.02.2015 la prin S.N.U.A.U. 112 de către un bărbat de 53 ani din com. Racova, sat Racova, jud. Bacău, cu privire la faptul că a fost lovit de două persoane necunoscute.

Victima a fost transportată cu ambulanţa la Spitalul Or. Buhuşi unde i s-au acordat îngrijiri medicale şi i s-a stabilit diagnosticul: politraumatism prin agresiune, traumatism craniocerebral acut închis, comoţie cerebrală, traumatism toraco-posterior, fiind transferat cu ambulanţa la Spitalul Jud. Bacău.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit următoarele:

În seara zilei de 21/22.02.2015, orele 03:00, trei tineri cu vârste între 14 – 18 ani, din sat/comuna Racova, s-au deplasat la şantierul unei societăți de contrucții ce avea punct de lucru  în sat Racova cu intenţia de a sustrage materiale de construcţie.
Doi dintre făptuitori au sustras doi popi metalici şi două bârne din lemn pe care le-au transportat în stradă, iar  ceilalți doi supravegheau zona. Surpinși de paznicul societății aceștia l-au lovit cu corpuri dure (scândură,bâte), iar dipă  ce a rămas în stare de inconştienţă,  l-au deposedat, de un telefon mobil şi un ceas de mână, apoi au distrus uşile de acces la două barăci.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tâlhărie calificată şi distrugere.

Cei patru au fost reţinuți, urmând ca la data de 23.02.2015 să se propună la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buhuşi luarea măsurii de arest preventiv.


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.