Atletism in Bacau, badminton la Onesti, judo la Targu Ocna

0

atletism cupa bistriteiPrimul weekend din februarie este aglomerat din punct de vedere competitional. Alaturi de intalnirile nationale oficiale, in judetul nostru sunt programate trei competitii cu caracter de pregatire / verificare: Memorialul „Dorin Melinte” la atletism, „Cupa Trotus” la badminton si „Cupa Magura” la judo.

Memorialul „Dorin Melinte” se va desfasura la Sala de Atletism din Bacau. Prima reuniune va incepe sambata (ora 14.00), iar cea de-a doua va debuta duminica la 9.30. Pentru programul complet al concursului, click aici.

Pe listele de inscriere de la cea de-a VII-a editie a Memorialul „Dorin Melinte” figureaza 418 sportivi de la 38 de cluburi. Judetul Bacau va fi reprezentat de atleti de la SCM Bacau, CSS Onesti, CSS Bacau, CSM 2010 Bacau, CS Stiinta Bacau, CS Bronx Bacau, CS Arena 2011, ACS Condorul Lilieci. Pentru a vizualiza lista completa a participantilor, click aici.

Tot in perioada 2-3 februarie, la Sala Polivalenta din Onesti va avea loc „Cupa Trotus”, primul concurs din calendarul pe 2013 al Federatiei Romane de Badminton. Competitia se adreseaza categoriilor U13 si U19, masculin si feminin. In fiecare zi, reuniunile incep de la ora 9.30.

Activitate sportiva cu participare bogata va fi si la Targu Ocna. Sambata, 2 februarie, aici se va desfasura o noua editie a „Cupei Magura” la judo. Turneul va demara la ora 10.00 si va fi organizat de CSM Onesti, Asociatia Judeteana de Judo Bacau si Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Bacau.

Comentarii
Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.