Ati avut probleme in trafic din cauza zapezii ?


Vrem sa stim parerile voastre vis-a-vis de deszapezirea din judetul Bacau. Cum ati circulat cu masina sau mijlocul de transport in comun  la scoala sau servici ? Trotuarele au fost curatate ? Sunteti nemultumiti de cum au fost curatate drumurile in judet ?

Credeti ca se putea face mai mult pentru bacauani ? Lasati comentariu sau trimiteti poze sau video pentru le posta pe site la contact@bacau.net.

Comenteaza prin Facebook
Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti Bacau.NET si pe Google News

8 comentarii

  1. Primarul turcea din Buhusi – isi curata drumul din oras la restauranrul din padurea Runc, nu mai incolo, strada unde locuieste si apoi restul daca mai e timp. Am un magazin pe str. 9 mai , masinile nu pot intra sa aprovizioneze magazinul, sunt muti oameni care pleaca la sevici cu masina, si vreau sa spun ca nu poti iesi sau intra pe 9 mai , zapada are 50 cm pe strada, plugul nu vine deloc sau cand a trecut a ridicat lama la 30 cm deasupra zapezii , bataie de joc. in oras sunt strazi care e doar o masina , dar e vila directorului Fercu de la liceu. Strada e beton de curata. E mare nesimtirea in orasul BUHUSI CONDUS DE UN TRACTORIST NERUSINAT

  2. e groaznic…dimineata in drumul de la spital pana la CN Ferdinand am vazut doar 3 oameni curatand trotuarul…am mers pe trotuar prin zapada suficient de mare cat sa imi treaca de ghete. stiu ca prefectul intr-o declaratie a apelat la spiritul civic si a cerut cetatenilor sa isi curete singuri parcarile si spatiile din fata blocurilor si sunt total de acord dar cu o conditie…sa nu mai ceara atattea taxe si impozite pe care le platim pentru a avea trotuare curate de exemplu…e o bataie de joc.

  3. SE CIRCULA FOARTE URAT MAI ALES PE STRAZILE LATURALNICE ALE BACAULUI,DE EXEMPLU CE INSEAMNA STRAZILE LATURALNICE DE PRIN ZONA NORD NU MAI ZIC LA PIATA SUD PE STRADA CARPATI NICI DATA TRECUTA CAND A NINS NICI ACUM NU SA FACUT ABSOLUT NIMIC.
    EI NE CONDITIONEAZA SA NE LUAM CAUCIUCURI DE IARNA SI EI NU FAC NIMIC.

  4. haos e cuvantul potrivit. Am vazut 1 tractor amarat prin centru…sincer pe strazile laturalnice nu am vazut nimic. Ba da..mint..vreo 4 masini impotmolite..si zapada pana la genunchi..nu se poate asa ceva in 2012! ne-a luat prin surpdindere si de data asta domnule Stavarache ?

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.