Atenție! Un cont fals folosește identitatea companiei băcăuane de investiții – Evergent, pentru a face recomandări false

0

Evergent, fondul de investiții băcăuan, avertizează că în mediul online a apărut un cont fals care folosește numele și identitatea companiei pentru a face recomandări false, privind investițiile.

Într-un comunicat, firma de investiții își informează acționarii și investitorii de la Bursa de Valori Bucuresti, unde se tranzacționează acțiunile EVER, că „EVERGENT Investments nu deține niciun cont pe aplicații de mesagerie și nu efectuează tranzacții cu criptoactive, conducerea și angajații săi nu fac recomandări de investiții și nu au nicio legătură cu aceste așa-zise recomandări”.

„Ne delimităm total de astfel de practici frauduloase care folosesc fără drept numele, imaginea companiei și a managerilor săi pentru a frauda interesele investitorilor. Suntem o companie de investiții listată, în același timp un fond de investiții alternative autorizat și supravegheat de către Autoritatea de Supraveghere Financiară și respectăm întru totul reglementările legale în materie de administrare de active și risc, cât și cele mai bune practici în materie de guvernanță corporativă” – a menționat Evergent.

Compania a sesizat „instituțiile abilitate să cerceteze această situație”.

Fondul de investiții băcăuan recomandă investitorilor să ia decizii de investiții doar pe baza informațiilor oficiale publicate pe site-urile www.evergent.ro și www.bvb.ro și a analizelor furnizate de către analiști și brokeri autorizați de către ASF.

Comentarii
Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.