Atentatorii care au pus bomba sub masina lui Bogdan Mararu sunt din Targu Ocna

0

Vineri dimineata , au fost prinse in flagrant trei persoane, in timp ce incercau sa amplaseze o bomba cu exploziv militar in Piatra-Neamt, pe strada Privighetorii, sub masina lui Bogdan Mararu, fratele lui Gheorghita Mararu, asasinat in noiembrie 2010.

Cei trei tineri prinşi în flagrant, vineri dimineaţă, în timp ce montau un dispozitiv exploziv sub maşina lui Bogdan Mararu erau monitorizaţi de către SRI, DGIPI, DIICOT şi Direcţia de Operaţiuni Speciale din IGPR timp de două săptămâni, iar vineri dimineaţă au fost prinşi în flagrant, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ, Cătălina Bădeanu, potrivit Mediafax.

Strada Privighetorii este complet izolat? Foto: ziarpiatraneamt.ro Citeste mai mult: adev.ro/mggdss Strada Privighetorii este complet izolat? Foto: ziarpiatraneamt.ro
Strada Privighetorii este complet izolată Foto: ziarpiatraneamt.ro
Pirotehnicienii SRI au reuşit să dezamorseze bomba plasată sub maşina lui Bogdan Mararu iar acum incearca sa indeparteze explozibilul din zona.

Cei trei indivizi retinuti sunt din localitatea Targu Ocna, judetul Bacau. In aceste momente se fac perchezitii la domiciliile acestora. Cei trei suspecti au amplasat o bomba de 4kg sub masina lui Bogdan Mararu, un Range Rover. Bomba ar fi provocat pagube pe o raza de peste 350 de metri.Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.