Atelaje hipo implicate în evenimente rutiere cu victime

0

La data de 27.04.2012, orele 19.40, S. Verdeșan, de 42 de ani, in timp ce conducea un atelaj cu tracțiune animală pe strada George Enescu din Bacău, pe fondul neasigurării corespunzatoare, a acroșat o minoră de 4 ani, care se afla pe bicicleta, pe partea carosabilă. Minora a fost transportată pentri îngrijiri medicale la Spitalul Județean Bacău și a rămas internată. Conducătorul atelajului hipo a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat concentrația de 0,32 mg./l alcool in aerul expirat.

Polițiștii au întocmit doar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

• S. Liviu, de 27 ani, din comuna Sănduleni, în timp ce se afla, la data de 27.04.2012, în jurul orei 23.00, într-un atelaj hipo pe D.N. 11, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, s-a dezechilibrat şi a căzut din căruţă, fiind călcat de roata stângă spate a atelajului.

În urma accidentului a rezultat vătămarea gravă a tânărului, care a fost transportat la Spitalul Oneşti și transferat ulterior la Spitalul Judeţean Bacău, Secţia Chirurgie. Acestuia i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Comentarii

Lasa un comentariu:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.