Asociatia studentilor la Drept din cadrul Universitatii „G.Bacovia” a impartit daruri de Craciun copiilor nevoiasi

0

Asociatia de Formare Juridica (AFJ) a studentilor Facultatii de drept din cadrul Universitatii „George Bacovia” a impartit daruri de Craciun copiilor de la Centrul de zi din municipiul Bacau. Actiunea a inceput in urma cu doua zile, cand mai multi membri ai AFJ au demarat o colecta in bani, suma adunata fiind folosita la cumpararea cadourilor. 

Mos Craciun OK - Asociatie SecuiuPeste 20 de copii, cu varste cuprinse intre 3 si 5 ani, din cadrul Centrului de zi au fost vizitati vineri de Mos Craciun. Acesta le-a impartit daruri constand in jucarii, haine si dulciuri. Gestul umanitar a fost gandit si pus in opera de studentii la drept din cadrul UGB, „comasati” in Asociatia de Formare Juridica, structura asociativa nou-infiintata in cadrul universitatii bacauane. Copiii au interpretat cantece si au recitat poezii, scurtul moment artistic fiind urmat de intrarea in scena a Mosului.

„AFJ Bacău l-a ajutat pe Moș Crăciun și a adus daruri copiilor din Centrul de zi. Am fost primiți cu entuziasm și preț de o oră ne-am bucurat de bucuria lor, de zâmbetele, poeziile și cântecele lor. A fost o experiență uimitoare pentru fiecare dintre noi”, a declarat pentru Bacau.NET Ioana Mardare, membru AFJ. „Cel mai mult m-a impresionat că, prin micile cadouri pe care le-am dăruit, am adus o atât de mare bucurie în sufletele acestor copilași”, a afirmat si studentul Constantin Grajdeanu, membru al aceleiasi asociatii.

Asociatia de Formare Juridica Bacau a fost creata de curand, fiind animata in principal de asistentul universitar Adrian Lupascu, cadru didactic la Facultatea de drept a UGB. AFJ conteaza si pe prezenta avocatului Vlad Secuiu, de curand cooptat in asociatie. Conducerea AFJ promite activitati substantiale pe parcursul anului viitor, inclusiv organizarea mai multor conferinte de profil in cadrul carora studentii la drept sa ia contact cu profesionisti din domeniul Justitiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.