Arme și muniție deținute ilegal, ridicate de polițiști


La data de 13 martie a.c., polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Bacău au organizat o acţiune pe raza fondului cinegetic din comuna Dofteana, ocazie cu care, la o odaie, situată în extravilanul localității, au identificat un bărbat de 51 de ani, care avea asupra sa o armă de vânătoare confecţionată industrial, arma fiind incărcată cu două cartuşe. Totodată acesta avea asupra sa o cartuşieră în care se aflau 13 cartuşe de acelaşi calibru.

            Din cercetări s-a stabilit că arma şi muniţia identificate asupra bărbatului sunt deţinute fără drept.

           Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor și braconaj cinegetic.

          Arma şi muniţia au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

          Faţă de cel în cauză a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 ore.

          La aceeași dată, doi bărbați, de 35 și 42 de ani, ambii din comuna Dofteana au fost depistați de polițiștii  Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Bacău, în timp ce ar fi efectuat acte de braconaj cinegetic, având asupra lor două arme de vânătoare.

         Armele au fost ridicate în vederea continuări cercetărilor.

        În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor și braconaj cinegetic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.