Arestaţi pentru 30 de zile după ce au sustras bani şi bunuri dintr-un magazin

0

Trei bărbaţi din municipiul Roman au fost arestaţi pentru o perioadă de 30 de zile, după ce au pătruns prin efracţie într-o societate comercială din comuna Ungureni, de unde au sustras suma de 2500 de lei şi alte bunuri.

 

Poliţiştii Secţiei 8 Poliţie Rurală Buhoci au fost sesizaţi la data de 02 august a.c., în jurul orei 00.30, de către administratorul unei societăţi comerciale din comuna Ungureni, despre faptul că trei persoane necunoscute au pătruns în incinta magazinului unde lucrează, de unde au sustras bani şi bunuri.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au depistat la aproximativ 30 de km. de locul faptei, pe raza comunei Traian, un autoturism înmatriculat în Franța, în care exista suspiciunea că s-ar afla făptuitorii.

În momentul opririi autoturismului, ocupanţii acestuia au început să arunce din interior, pe geamurile laterale mai multe obiecte folosite la comiterea infracțiunii.

În autoturism poliţiştii au identificat patru persoane de sex masculin, din municipiul Roman, cu vârstele cuprinse între 29 şi 47 de ani.

Din cercetări, poliţiştii au stabilit că cei patru bărbaţi, în noaptea de 01/02 august a.c., au pătruns prin efracţie în incinta magazinului din comuna Ungureni, de unde au sustras suma de 2500 de lei şi un cleşte pentru tăiat sârma.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat şi i-au reţinut pe cei patru bărbaţi pentru 24 de ore. Fiind prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău, instanţa de judecată a dispus arestarea preventivă, pentru o perioada de 30 de zile pentru trei dintre aceştia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.