Arestat de jandarmii băcăuani după ce a agresat un bărbat în vârstă

0

În această după-amiază, un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bacău, aflat într-o misiune de ordine publică în municipiul Bacău, a observat comportamentul agresiv al unui bărbat de 30 de ani la adresa unui bărbat de 64 și a intervenit prompt, imobilizându-l pe agresor în incinta locului de joacă pentru copii de pe strada Tineretului.

Până la intervenţia jandarmilor, agresorul i-a aplicat bărbatului mai în vârstă câteva lovituri în zona feței, provocându-i acestuia leziuni.

Agresorul se afla sub influența băuturilor alcoolice și le-a spus jandarmilor că nici el nu știe ce l-a determinat să sară la bătaie, întrucât nu îl cunoaște pe bărbatul pe care l-a lovit și cel mai probabil l-a confundat cu altcineva, deși nu își amintește cu cine.

În urma verificărilor efectuate în baza de date, prin intermediul noii aplicații informatice E-DAC, lansată cu ocazia aderării la Schengen, jandarmii băcăuani au descoperit că bărbatul avea mențiuni operative și era căutat în vederea participării la o procedura judiciară.

Jandarmii au întocmit actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire şi alte violenţe, care vor fi înaintate în vederea continuării cercetărilor şi aplicării măsurilor legale.

Jandarmii băcăuani vor fi permanent la datorie în minivacanța de 1 Mai și în perioada Sărbătorilor Pascale, pentru a se asigura că cetățenii vor fi în siguranță.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.