Arena Mall se va extinde. Complexul va avea un hotel de 4 stele si 300 de apartamente


Proprietarul Arena Mall Bacau, Ovidiu Budeanu , a primit aprobarea primariei pentru PUZ-ul de extindere a centrului comercial. Proiectul prevede dublarea centrului Arena Mall, constructia unui hotel de 4 stele si 300 de apartamente intr-un cartier rezidential.

Planul Urbanistic Zonal a fost aprobat în unanimitate, cu 23 de voturi. Acest fapt ne obligă. Am depus actele pentru PUZ înainte de pandemie, dar fiind un proiect mare a durat mult procesul până la aprobare. Nici nu am grăbit lucrurile. Am achiziționat circa 6 hectare de teren de la Fadesa, din care am vândut o parcelă către Lidl pentru un supermarket, iar restul de 4,7 hectare sunt disponibili pentru extindere. Singurii care mă mai pot opri sunt rușii. Mai avem 5-6 luni până la obținerea autorizației de construire. Dacă războiul va mai continua după această perioadă, o să prelungim autorizația de construire“, a declarat, pentru Profit.ro, Ovidiu Budeanu

Noua constructie va avea peste 1900 de locuri de parcare, investitia fiind evaluata la aproximativ 30 de milioane de euro. Hotelul de 4 stele ce va fi construit va beneficia de 80 de camere, iar in complexul rezidential se vor construi 300 de apartamente.

Hotel – Arena Mall
Cartier rezidential – Arena Mall

Sursa: profit.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.