Arena Mall se extinde. Investitia de 20 de mil euro va crea mai multe spatii comerciale, o zona pietonala, spatii verzi, terase, locuri de joaca si un hipermarket

20 de milioane de euro vor fi investite in Arena Mall Bacau, bani ce se vor duce intr-un corp nou de cladire ce va cuprinde hipermarket, spatii comerciale noi, o zona de roof-top si o scena unde vor avea loc evenimente (catwalk, piese de teatru, stand up comedy, concerte, DJ party si altele), un parc pentru copii, doua restaurante si un sky bar.

Publicitate

Suprafata totala va fi de 42.000 metri patrati. Centrul comercial va avea o parcare supraetajata de 495 de locuri, astfel ca numarul total de locuri de parcare va ajunge la 1300.

„Ca urmare a schimbarilor din ultima perioada privind comportamentul consumatorilor, centrul comercial Arena Mall din Bacau isi va extinde suprafata comerciala, oferind clientilor mai mult entertainment, o zona pietonala, spatii verzi, terase, loc de joaca interior si exterior, precum si un hipermarket. Astfel, Arena se va transforma dintr-un „retail center” intr-o destinatie urbana in care poti sa iti faci cumparaturile, sa te distrezi si sa te relaxezi alaturi de familie sau prieteni”,  a declarat  Ovidiu Budeanu, dezvoltator si actionar la Arena Mall, pentru economica.net

De partea conceptuala a extinderii se ocupa o firma de arhitectura din Londra, care a realizat un layout satisfacand cele mai rafinate cerinte, clientii Arena Mall avand astfel parte de un concept cu totul nou.

Firma de consultanta imobiliara Cushman & Wakefield Echinox a fost desemnata consultant strategic pentru definirea conceptului si inchirierea spatiilor rezultate in urma extinderii.

Sursa: economica.net

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here