Arena Mall se extinde. Investitia de 20 de mil euro va crea mai multe spatii comerciale, o zona pietonala, spatii verzi, terase, locuri de joaca si un hipermarket

20 de milioane de euro vor fi investite in Arena Mall Bacau, bani ce se vor duce intr-un corp nou de cladire ce va cuprinde hipermarket, spatii comerciale noi, o zona de roof-top si o scena unde vor avea loc evenimente (catwalk, piese de teatru, stand up comedy, concerte, DJ party si altele), un parc pentru copii, doua restaurante si un sky bar.

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

Suprafata totala va fi de 42.000 metri patrati. Centrul comercial va avea o parcare supraetajata de 495 de locuri, astfel ca numarul total de locuri de parcare va ajunge la 1300.

„Ca urmare a schimbarilor din ultima perioada privind comportamentul consumatorilor, centrul comercial Arena Mall din Bacau isi va extinde suprafata comerciala, oferind clientilor mai mult entertainment, o zona pietonala, spatii verzi, terase, loc de joaca interior si exterior, precum si un hipermarket. Astfel, Arena se va transforma dintr-un „retail center” intr-o destinatie urbana in care poti sa iti faci cumparaturile, sa te distrezi si sa te relaxezi alaturi de familie sau prieteni”,  a declarat  Ovidiu Budeanu, dezvoltator si actionar la Arena Mall, pentru economica.net

De partea conceptuala a extinderii se ocupa o firma de arhitectura din Londra, care a realizat un layout satisfacand cele mai rafinate cerinte, clientii Arena Mall avand astfel parte de un concept cu totul nou.

Firma de consultanta imobiliara Cushman & Wakefield Echinox a fost desemnata consultant strategic pentru definirea conceptului si inchirierea spatiilor rezultate in urma extinderii.

Sursa: economica.net

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here