Aproape o tona de motorina a fost furata de pe santierul unde Umbrarescu lucreaza la Autostrada Transilvaniei


Utilajele folosite la construcția Autostrăzii Transilvania au fost lăsate fără motorină de hoți. După percheziţii domiciliare, oamenii legii au pus sub acuzare patru bărbaţi. 

Șeful unei firme de pază a anunțat poliția cu privire la faptul că, în perioada 8-16 august, persoane necunoscute au sustras din trei utilaje parcate în extravilanul localităţii Sâncraiu Almaşului, prin forţarea capacelor de rezervor, cantitatea de 880 de litri de motorină. Prejudiciul se ridică la 7.500 de lei. Umbrarescu lucreaza pe doua tronsoane din Autostrada Transilvaniei. Este vorba despre sectiunea Nădășelu – Mihăiești, în lungime de 16,80 km și pe Mihăești – Zimbor, în lungime de 13,26 km:

Poliţiştii au fost sesizaţi de către şeful unei firme de pază cu privire la faptul că, în perioada 8-16 august, persoane necunoscute au sustras din trei utilaje parcate în extravilanul localităţii Sâncraiu Almaşului, prin forţarea capacelor de rezervor, cantitatea de 880 de litri de motorină, cauzând un prejudiciu de 7.500 de lei. În urma investigaţiilor întreprinse de poliţişti, ieri, 23 august, au fost puse în executare trei mandate de percheziţie domiciliară în urma cărora au fost descoperite mai multe recipiente din plastic folosite la comiterea faptei, care au fost ridicate pentru continuarea cercetărilor”, se arată miercuri, într-o informare de presă a Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj

Comenteaza prin Facebook
Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti Bacau.NET si pe Google News

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.