Aproape 80.000 de lei, obținuți prin metoda „accidentul”, au fost recuperați de polițiști

0

 Sume de bani, în lei și valută, dar și bijuterii au fost recuperate de polițiști în urma cercetărilor efectuate cu privire la înșelăciuni prin metoda „accidentul”. 

 Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Bacău au continuat cercetările cu privire la mai multe infracțiuni de înșelăciune prin metoda „accidentul”, comise în perioada iunie-octombrie a.c., în dauna unor persoane din județul Bacău, prin care s-ar fi produs un prejudiciu total de peste 400 000 de lei.

În urma extidenderii cercetărilor, polițiștii au identificat și ridicat bijuterii, 13 700 de euro și 17 700 de lei, bunuri, care au fost restituite persoanelor vătămate.

valutaAmintim că la data de 27 octombrie a.c., polițiștii băcăuani au efectuat 10 percheziții în două penitenciare și la locuințele unor persoane bănuite de tâlhării și înșelăciuni prin metoda „accidentul”. Au fost ridicați aproape 60 000 de lei, 70 de telefoane mobile, laptop-uri, cartele telefonice și bijuterii.

Față de 6 persoane s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, iar ulterior Judecătoria Bacău a emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Alte 4 persoane, aflate în unități de detenție din țară, sunt cercetate în aceeași cauză.

Comentarii

Lasa un comentariu:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.