Aproape 500 de amenzi, de peste 230.000 lei, au aplicat politistii rutieri bacauani in acest weekend


În acest week-end polițiștii Serviciului Rutier Bacău, sprijiniți de polițiști de ordine publică, au organizat o acţiune pe raza județului pentru creșterea gradului de disciplină și combaterea cauzelor generatoare de accidente.

Atât pe drumurile naționale, cât și în municipii și localități din mediu rural, polițiștii rutieri şi de ordine publică au organizat mai multe filtre rutiere, cu scopul de a atrage atenția participanților la trafic, cu privire la comportamentul în trafic, astfel încât să se reducă numărul accidentelor rutiere.

În cadrul acţiunii au fost aplicate 482 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 230.550 lei .

Astfel au fost 232 de sancţiuni contravenţionale aplicate celor care nu au respectat regimul legal de viteză, 22 sancțiuni pietonilor, 16 căruțașilor și 9 pentru consum de alcool la volan.

De asemenea, au fost reţinute 81 de permise de conducere, din care 14 pentru alcool, 16 pentru depășiri neregulamentare și 47 pentru viteză, şi au fost retrase 18 certificate de înmatriculare.

Poliţiştii le recomandă participanților la traficul rutier să respecte toate regulile de circulație și să adopte o conduită preventivă în trafic.


Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti-ne si pe Google News
Articolul precedentCutremur in aceasta seara, in Romania
Articolul urmatorIn noiembrie se vor organiza Campionatele Nationale de Gimanstica Artistica in Municipiul Bacau

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.