Aproape 2.000 de petarde au fost confiscate de politistii locali

Luni, 28 decembrie, în jurul orei 10.30 polițiștii locali din cadrul Serviciului Ordine Publică și Evidența Persoanei aflați în patrulare au identificat în zona Pieței Centrale două persoane de sex feminin care ofereau spre vânzare produse pirotehnice fără a deține documente de comercializare.

„Cele 1.878 petarde și artificii oferite spre vânzare de L.C. în vârstă de 60 ani și L.M. în vârstă de 65 ani, ambele din municipiul Bacău au fost ridicate în vederea confiscării și înaintate polițiștilor din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Bacău – Serviciul Arme Explozivi și Substanțe Periculoase pentru continuarea cercetărilor.În vederea prevenirii producerii unor evenimente negative, Poliția Locală a Municipiului Bacău face apel la cetățeni să sesizeze faptele ce pot constitui încălcări ale Legii nr.126/1995 privind regimul materiilor explozive, apelând numărul de telefon 0234/986 disponibil 24/24.” a anuntat Politia Locala


Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti-ne si pe Google News
Articolul precedentDragos Benea: „Noi, în guvernarea PSD (2017 – 2019), am construit centura, aeroportul şi peste 200 de proiecte PNDL în județ cu fonduri aduse în Bacău, nu crescând birurile ce apasă pe umerii contribuabililor”
Articolul urmatorBacauanca Narcisa Lecusanu si-a lansat cartea autobiografica „Povestea vieții mele”

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.