Apple a lansat noua generaţie de tablete iPad

0

Apple a lansat, joi seară, noua generaţie a tabletelor iPad, mai subţiri şi mai rapide decât modelele anterioare, disponibile pentru comenzi în SUA începând de vineri. Compania a prezentat, de asemenea, o nouă variantă a computerului iMac şi noua versiune a sistemului de operare OS X, Yosemite.

iPad-Air-2-heroiPad Air 2 este promovată drept cea mai subţire tabletă produsă vreodată de Apple. modelul este cu 18% mai subţire decât primul iPad Air, având o grosime de 6,1 milimetri. Modelul este echipat cu procesorul A8X şi coprocesorul M8, similare dotărilor regăsite pe modelele iPhone 6 lansate cu o lună în urmă, şi o cameră foto de 8 megapixeli care poate înregistra clipuri video la rezoluţie full HD 1080p. Noul iPad Air are şi Touch ID, funcţia de identificare prin amprentă digitală, şi Apple Pay, noul serviciu de plăţi al Apple, introdus odată cu iPhone 6. Camera „de selfie”, de pe partea cu ecranul, a fost de asemenea îmbunătăţită, potrivit Apple. Tableta are aceeaşi diagonală de 9,7 inci.

iPad mini 3 vine în acelaşi format de 7,9 inci, însă păstrează procesorul de generaţie mai veche A7. În afară de funcţiile Touch ID şi Apple Pay, iPad mini 3 nu aduce aproape nimic nou faţă de predecesorul său, Apple motivând decizia prin faptul că modelul de anul trecut are un rating de satisfacţie de 100% din partea utilizatorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.