Apple a lansat noua generație de iPad: Noua tabletă are o memorie de 128 de GB

0

apple_ipadCompania americană Apple a lansat pe piață a patra generație de iPad, tableta având ecran retină și o memorie de 128 de gigabiți, dublă față decât orice model existent pe piață.

Noua tabletă marca Apple va fi disponibilă pe piață începând cu 5 februarie, cu un preț de pornire de 799 de dolari pentru versiunea Wi-Fi și 929 de dolari pentru versiunea cu conexiune celulară, citează Bloomberg.

Memoria mai mare va permite utilizatorilor să stocheze mai multe fotografii, cărţi, filme, show-uri, muzică şi aplicaţii pe iPad.

Apple a lansat în luna octombrie a anului trecut modelul iPad mini, cu un preț între 329 și 659 dolari. Cu acest ultim model lansat, compania americană vrea să răspundă competiției precum Amazon sau Microsoft.

”Piața de desfacere pentru tablete se extinde, iar Apple a sesizat oportunitatea de a lansa ceva nu doar pentru cei cu venituri mici, ci și pentru cei care vor să achiziționeze ceva scump și calitativ, pentru consumatorii grei de media”, explică analistul Tavis McCourt.

Apple a anunţat în această lună cea mai lentă creştere a profitului după 2003 şi cea mai slabă creştere a vânzărilor din ultimele 14 trimestre, alimentând temerile legate de capaciatea directorului general, Tim Cook, de a continua lansările de produse de top, la peste un an de la moartea fondatorului, Steve Jobs.

Comentarii
Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.