Apple a lansat noile modele iPhone 5S și iPhone 5C: Modelul 5S are încorporat un cititor de amprente

0

Apple a lansat marţi noile modele iPhone 5S şi iPhone 5C, care vor înlocui telefonul iPhone 5. Compania a îmbunătăţit camera foto/video pentru iPhone 5S, care are un senzor cu 15% mai mare decât cel de pe iPhone 5. În plus, iPhone 5S va putea realiza clipuri în slow-motion, cu 120 de frame-uri pe secundă. Potrivit reprezentanţilor Apple, fotografiile realizate de noul model sunt comparabile cu cele realizate cu aparatele SLR. Apple a implementat in iPhone 5S un chip A7 compatibil cu arhitectura de 64 de biti, noul smartphone fiind primul de pe glob cu o asemenea compatibilitate.
iphone_5s
Cea mai mare noutate este faptul că iPhone 5S va avea un cititor de amprente, intitulat Touch ID. Cititorul de amprente scanează la 360 de grade și este integrat în butonul de Home, înclocuind tradiționalul cod de securitate. De asemenea, cititorul de amprente va putea înlocui parola contului de App Store.

IPhone 5S va fi disponibil în culorile negru, alb şi şampanie, o nuanţă de auriu.

Apple a lansat și varianta ieftină, IPhone 5C, care va avea un ecran de 4 inci, un cip de tipul A6 şi o cameră posterioară, la fel ca iPhone 5. Varianta de iPhone 5C 16 GB va costa 99 de dolari cu abonament în Statele Unite, cu 100 de dolari mai puţin decât o variantă similară de iPhone 5.

iphone_5c

Telefonul iPhone 5C va fi în culorile verde, gri, zuriu, roz şi galben şi va avea o carcasă de policarbonat.

Noua versiune de soft iOS7 a fost prezentată de directorul de proiectare software Craig Federighi, care a spus că lansarea pe piaţă va avea loc pe 18 septembrie.


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.