APM Bacau a organizat o actiune de impadurire in arealul Sitului Natura 2000 Piatra Șoimului-Scorțeni-Gârleni


În cadrul ediției din acest an a Lunii Pădurii, APM Bacău impreuna cu  Asociația Brothers of Rock și Ocolul Silvic Fântânele au organizat în data de 08 aprilie 2022 o activitate de plantare puieți de stejar în arealul Sitului Natura 2000 ROSPA 0138 Piatra Șoimului-Scorțeni-Gârleni.

 „Cei 70 de voluntari din partea organizatorilor și ai participanților: Asociația Gil Ioniță, Travel Wild și SC Helmet SRL au plantat cu entuziasm 400 de puieți de stejar. Printre voluntari s-au aflat 30 de copii din cadrul Asociației Brothers of Rock, coordonați de dl Adrian Năstasă, care au susținut mai multe concerte organizate cu ocazia acestui eveniment. Puieții de stejari și uneltele au fost asigurate de către reprezentanții Ocolului Silvic Fântânele.

Astfel, cei mici au avut ocazia să se implice activ și să înțeleagă importanța protejării naturii, iar adulții s-au bucurat de energia molipsitoare a tinerilor voluntari, rezultând o frumoasă acțiune de mobilizare la nivelul comunității din Bacău” a transmis APM Bacau

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.