Apel umanitar PSD Bacau pentru sinistratii din Vrancea si Buzau

0

PSD Bacau a emis un comunicat de presa prin care cere ajutorul bacauanilor referitor la sinistratii din Vrancea si Buzau :

Organizatia Judeteana Bacau a Partidului Social Democrat face un apel către locuitorii din municipiul Bacau si zonele limitrofe să se mobilizeze pentru ajutorarea cetăţenilor români din judeţele Vrancea şi Buzău şi din celelalte zone afectate de căderile masive de zăpadă din ultimele zile.

În acest sens, PSD Bacau anunta organizarea unui centru de colectare la sediul partidului din strada Pictor Aman, cladirea SIF Moldova parter, pentru strângerea ajutoarelor destinate sinistraţilor din zonele afectate. Centrul de colectarea functioneaza pana joi, 16 februarie, intre orele 10 – 18. Pe acestă cale, PSD face un apel către toţi membrii săi de partid şi către ceilalţi cetăţeni să contribuie la strângerea ajutoarelor.

Prima necesitate o reprezintă colectarea de alimente neperisabile, cu termenul de valabilitate de cel puţin şase luni de zile, care pot fi depozitate la temperaturi scăzute (conserve, paste făinoase, făină, ulei, mălai, zahăr, orez, biscuiţi, ciocolată, apă minerală, ceai, cafea etc.).

De asemenea, sunt foarte utile lopeţile pentru deszăpezire, aparatele de încălzire pe bază de combustibil solid sau lichid (sobe de mici dimensiuni), precum şi generatoarele pentru producerea energiei electrice.


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.