Anvelopele PREMIUM de Iarna si de Vara – Ce marca sa aleg ?

   


Anvelopele PREMIUM de Iarna si de Vara – Ce marca sa aleg ? Te afli in cautare de anvelope mai bune, mai performante si mai calitative, dar nu stii ce sa alegi pentru ca sunt o multime de modele si de marci? Marcile de anvelope auto Premium sunt de departe cele mai bune atunci cand vine vorba despre calitate, despre siguranta dar si de performanta.

   

Anvelopele PREMIUM de Iarna si de Vara – Ce marca sa aleg ?

Te afli in cautare de anvelope mai bune, mai performante si mai calitative, dar nu stii ce sa alegi pentru ca sunt o multime de modele si de marci? Marcile de anvelope auto Premium sunt de departe cele mai bune atunci cand vine vorba despre calitate, despre siguranta dar si de performanta.

Anvelopele premium sunt in general prima alegere a unor constructori auto de masini atunci cand echipeaza modelele noi. De aceea, de cele mai multe ori, cand avem de cumparat doar 2 anvelope suntem nevoiti sa cumparam aceleasi anvelope cu cele montate de producator pe masina inca din fabrica daca vrem ca toate anvelopele sa arate la fel. Daca vrei sa faci cea mai buna alegere atunci cand vei decide sa-ti schimbi anvelopele, cumpara anvelope de vara, dar si anvelope iarna de pe Vadrexim.ro

 

Anvelope din gama Premium – Care sunt mai bune? Ce sa aleg ?


Care sunt caracteristicile care fac atat de speciala o anvelopa Premium?
Un produs Premium este recunoscut pentru calitatea produsului si pretul sau mai ridicat decat media. Fabricantii investesc si cauta mereu cele mai bine solutii pentru a nu diminua totusi performantele dar pentru a fabrica produse cat mai calitative. Astfel ca alegand o anvelopa Premium te vei bucura de o multime de avantaje: longevitate, aderenta, franare, manevrabilitate si o excelenta tinuta pe sosea.

Daca esti, cu alte cuvinte, o persoana exigenta si atenta in ceea ce priveste siguranta, modelele de anvelope auto propuse de marcile Premium, fie ca vorbim de anvelope vara, fie ca vorbim de anvelope  iarna, sunt de departe cea mai buna alegere. Sau daca iti place sa apesi tare pe pedala, daca apreciezi anduranta si practici un condus mai sportiv, cu siguranta ca nu vei regreta alegerea facuta.


Iti prezentam in cele ce urmeaza cele mai cunoscute marci de anvelope din categoria Premium.


Michelin. Unul dintre cei mai mari producatori de anvelope din lume, a aparut pe piata în anul 1889, cand frații Michelin, Andre și Edouard, au creat o companie specializata în producerea mingilor de cauciuc. In domeniul anvelopelor activeaza din anul 1891, de cand au patentat prima anvelopa demontabila, care a devenit standard pentru toate autovehiculele ce rulează în lume, în prezent.

Goodyear. Anvelopele americane ocupa al treilea loc pe piata. Au cei mai fideli clienti garantand produse impecabile la cele mai bune preturi.

Bridgestone. Este o marca Premium de origine japoneza care isi dezvolta pasiunea pentru anvelope inca din anul 1931. Isi mentine de ceva vreme titlul de cel mai bun fabricant de anvelope auto din lume si se afla mereu in topul vazarilor.

Continental. Marca germana de anvelope auto a inceput sa produca cauciucuri in anul 1871. Modelele concepute depasesc mereu limitele si sunt cele mai performante.

Dunlop. Povestea lor incepe in 1888 pentru a oferi soferilor si pilotilor de curse cele mai bune anvelope la inaltimea asteptarilor. Dunlop inseamna anvelope de cea mai inalta calitate, confortabile si inovatoare.

Nokian. Sunt cele mai bune atunci cand vine vorba despre anvelope de iarna. Marca de anvelope de origine finlandeza este prezenta pe piata inca din anul 1934. Este lider in ceea ce priveste productia de anvelope pentru tarile scandinave.

Pirelii. Un alt lider pe piata cand vine vorba despre cele mai bune anvelope Premium. Care este folosit mai ales pentru modelele mai sport.

In concluzie,

Anvelopele auto Premium, fie ca sunt anvelope de iarna sau anvelope de vara, sunt excelente din toate punctele de vedere si in urma catorva cautari poti gasi cu siguranta cel mai bun raport calitate-marca-pret adaptat nevoilor tale.

Pirelli, Continental, Michelin, Goodyear, Dunlop, Nokian sau Bridgestone au un contact foarte bun pentru orice tip de sosea deoarece banda lor de rulare este in asa fel construita pentru a adera la orice tip de suprafata. Sunt cauciucuri care ofera cea mai buna tehnlogie si cel mai bun confort pe sosele.

Pe de alta parte au si cea mai buna rezistenta la rulare si masina nu are astfel nevoie de atat de multa energie pentru a mentine o viteza constanta. Astfel, chiar si consumul de combustibil va fi mai redus.

Nu uita ca marcile anvelopelor reprezinta un element extrem de impotrant atunci cand vrei sa optimizezi si sa imbunatatesti confortul din timpul sofatului.

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here