Anunt public privind decizia etapei de incadrare a proiectului „Modernizare retea termica SACET – Inchidere inelara a magistralei Sofert cu Cornisa”

MUNICIPIUL BACAU, titular al proiectului „Studiu de fezabilitate-Pentru programul caldura si confort termoficare-Studiu de fezabilitate Modernizare retea termica SACET-Inchidere inelara a magistralei Sofert cu Cornisa”, propus a se realiza in Municipiul Bacau, anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre Agentia pentru Protectia Mediului Bacau si anume: nu se supune evaluarii impactului asupra mediului si nu se supune evaluarii adecvate, pentru proiectul propus.

Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Bacau, str. Oituz nr. 23, in zilele lucratoare, intre orele 8-14, precum si la adresa de internet http://apmbc.anpm.ro.

Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 5 zile de la data publicarii prezentului anunt.

 

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la stirile din Bacau :