Anunt privind procesul de elaborare a planului de calitate a aerului pentru municipiul Bacau

Primaria Municipiului Bacau anunta publicul asupra initierii procesului de elaborare a planului de calitate a aerului pentru municipiul Bacau, conform prevederilor Legii 104/2011 privind calitatea aerului inconjurator, ale OMMAP 1206/2015 pentru aprobarea listelor cu unitatile administrativ-teritoriale care se incadreaza in regimurile de gestionare a ariilor din zonele si aglomerarile prevazute in anexa 2 la Legea 104/2011 si ale HG 257/2015 privind aprobarea Metodologiei de elaborare a planurilor de calitate a aerului, a planurilor de actiune pe termen scurt si a planurilor de mentinere a calitatii aerului.

Initierea Planului de calitate a aerului afost impusa de faptul ca Municipiul Bacau se incadreaza in regimul de gestionare I pentru poluantii dioxid de azot si oxizi de azot (NO2/NOx).

Publicul are dreptul de a participa la procesul de luare a deciziilor privind planul de calitate a aerului.

Informatii privind initierea elaborarii Planului de calitate a aerului pentru municipiul Bacau pot fi consultate la sediul Primariei Municipiului Bacau – Compartiment Managementul Calitatii, Protectia Mediului si Protectia Muncii din Bacau, str. Marasesti, nr. 6, de luni-vineri intre orele 10.00-14.00.

Comentariile, intrebarile sau opiniile pot fi transmise in scris la sediul Primariei Municipiului Bacau sau pe adresa de e-mail primaria@primariabacau.ro, pana la data de 15.01.2018.

Lasa un comentariu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here