Anunt: Post vacant de educator, in cadrul Proiectului „Asigurarea incluziunii sociale – ruperea cercului vicios al excluziunii în cazul copiilor celor mai vulnerabili din România”

DIRECȚIA DE ASISTENȚĂ SOCIALĂ A MUNICIPIULUI BACĂU organizează concurs la sediul  instituției din strada Ștefan cel Mare nr.17A, în data de 08 august 2022, ora 10:00: proba scrisă, 11 august 2022 ora 10: interviu, pentru ocuparea unui post vacant temporar de educator – personal contractual, pe perioada determinată, în cadrul Proiectului „Asigurarea incluziunii sociale – ruperea cercului vicios al excluziunii în cazul copiilor celor mai vulnerabili din România” desfășurat în parteneriat cu UNICEF România și finanțat prin FRDS.

Conditii de participare:

1.Nivel studii: Studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă;

2.Experiență profesională ca educator: minim 1 an.

Dosarele de înscriere se vor depune până la data de 29.07.2022 ora 14, la Biroul Resurse Umane – Direcția de Asistenţă Socială a Municipiului  Bacău din strada Ștefan cel Mare nr.17A.

Bibliografia și  actele necesare pentru dosarul de concurs vor fi afișate la sediul instituției, din str. Ştefan cel Mare nr. 17A şi pe site-ul www.dasbacau.ro – secțiunea Angajari .

Relații suplimentare la tel. 0372 777 859.”

http://dasbacau.ro/angajari.html


Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti-ne si pe Google News
Articolul precedentFOTO | „Dedeman Campus” merge mai departe. Fratii Paval solicita PUZ pentru cel mai mare proiect comercial-imobiliar din judetul Bacau
Articolul urmatorBilant, la final de Young Festival: „29 de amenzi, 2 tineri prinsi cu droguri si 14 soferi depistati conducand „sub influența substanțelor interzise”

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.